Hotel Santorini 

Нека Ви представим  защо искаме да насочим Вашето внимание и предпочитание за почивка към черноморския град Свети Влас! Уникалното съчетание на планински въздух, морски климат и красива природа несъмнено е това, което искате. Освен това близостта на курорта до историческия град Несебър, както и до комплекс Елените ви дава възможността да опознаете прекрасните места по българското Черноморие.

Плажът на Свети Влас е с южно изложение, обширна плажна ивица със ситен и златист пясък.

А сега нека се върнем към конкретното наше предложение:

С радост искаме да ви представим едно приятно място за отдих и релакс, а именно хотел Санторини, Свети Влас! Това е мястото, където ще намерите спокойствието и удоволствието, съчетано с морския бриз на Черно море.

На разположение за Вас ще бъде уютния ресторант на хотел Санторини, който ще задоволи вашите разнообразни желания в кулинарията. Стаите са луксозно обзаведени, а изгледът им е към морето, което е само на 50 метра от хотела.  Отделили сме и специално внимание на палавите малчугани, като им предоставяме детска катерушка, басейн и всекидневна детска програма с много внимание и грижи от страна на нашите усмихнати аниматори.

За нашата по-зряла аудитория купонджии сме подготвили тематични вечери, съобразени с гостуващите в хотела. Помислихме и за клиентите, които искат да запазят тишината и спокойствието през целия си престой, като сме пригодили отделно крило с изглед към морето и далеч от шума на курортния град.

Ние Ви предоставяме удобство, приятни емоции и незабравими изживявания.

Find us

ul. Morska 16
Sveti Vlas, Bulgaria

Email us

​santorinibg@abv.bg

Call us to book

+359 899 983 507

©2023  

  • Facebook Long Shadow